miércoles, 10 de diciembre de 2014

Consol Castillo es presenta a les primàries a la llista de la ciutat de València

Fa poc més de quatre anys vaig decidir dedicar-me plenament perquè aquest somni d’uns enamorats d’aquest País i del seu cap i casal es fera realitat i ho fera de la mà de Compromís i el 25 de maig de 2011 la ciutadania de la ciutat de València em donà l’enorme responsabilitat i l’enorme orgull de fer-ho realitat . Per primera vegada el valencianisme progressista i de caràcter ecologista tenia a tres persones per representar-lo.

València és gran i plural, és complexa, l’han ferit, l’han traït i l’han saquejat, però batega, té un gran potencial i unes ganes enormes de reviscolar, de créixer, de reinventar-se, de tornar a ser el que cap valencià ha renunciat a reconèixer-li, és la capital d’un gran País. Una ciutat configurada per gent de dins i de fora, de fora de la ciutat, de fora del País, de fora de l’Estat, però que viu ací i que és la nostra .

Vull que em deixeu treballar per aquest projecte i per això em presente a aquestes primàries , des de la responsabilitat que crec que tindrem a partir del maig de 2015. Per mi és molt important que em doneu el vostre vist-i-plau serà la continuïtat i l’aprovació de la feina feta en definitiva la confirmació de que voleu que continue treballant per col·laborar en el canvi.

Un canvi que ha de suposar la desaparició total de les polítiques opaques i ostentoses , saquejadores i poc pensades per a les persones i la substitució per altres en clau de sostenibilitat, eficàcia i eficiència i amb un fort component social. Res és il·limitat, ni els recursos , ni la capacitat de créixer , ni per suposat l’ entorn natural, aquest d’una vàlua única ha d’ésser objecte prioritari.

Vull col·laborar en que la política que es dissenye des del nostre ajuntament siga pensada única i exclusivament tenint com a referent a les persones a qui ha de servir. Vull que el valencianisme no siga un isme més, vull que siga el ADN de totes i tots els valencians vinguen d’on vinguen i parlen com parlen. El nostre valencianisme no és excloent, és d’integració, no és una impostura, és una forma de ser i de sentir, de reivindicar , de ser sempre i no quan les urnes o les circumstàncies ho requerisquen .

La llengua, la cultura, el comerç, l’economia, l’urbanisme , l’esport, el medi ambient, tot ha de ser pensat ací i des d’ací per a totes les persones que viuen ací i que volen un món millor .

La política per a mi no és una professió, jo ja en tinc una, tampoc un treball, jo ja en tenia un, la dedicació a la política no és per sempre, és transitòria, a la política s’ha d’aportar el que cadascú en sap per la seua trajectòria i experiència professional i de la que discretament els seus servidors se n’han d’apartar passat un temps.

No hay comentarios:

Publicar un comentario