martes, 8 de noviembre de 2011

Denuncia al Ayuntamiento por malgastar el dinero público (nota de Compromís)


Compromís denuncia que la Sra. Barberà malbaratarà 3 milions d'euros l'any 2012 en compra de cases al Cabanyal.

Compromís per València ha pogut constatar en l'avançament dels pressupostos per a 2012 que es dedicaran 3 milions d'euros d'AUMSA a comprar cases al barri del Cabanyal.

En paraules de Joan Ribó, portaveu de Compromís, és increïble que l'Ajuntament no puga pagar a proveïdors i estiga demanant crèdits de l'ICO per poder fer-ho, estiga apagant faroles perquè no pot fer front a la factura de la llum, elimine la Mostra de València, elimine el Festival València Escena Oberta i un llarg etcètera, i al mateix temps dedique 3 milions d'euros a comprar cases al Cabanyal amb l'únic objectiu de tirar als veïns del barri i tapiar les cases.

Per a Compromís, aquests diners estarien molt millor si es destinaren a altres partides. I Compromís fa una proposta concreta: destinar eixos diners per a que l'Ajuntament de València entre com a patró de la Fundació del Centre d'Investigació Príncep Felip (CIPF). D'aquesta manera, s'evitaria l'acomidament dels més de 100 treballadors sotmesos de l'expedient de regulació d'ocupació que ha presentat el CIPF.

Per una altra banda, denuncien que AUMSA té totalment oblidades les polítiques de rehabilitació a la nostra ciutat. Si en lloc de malbaratar diners en comprar cases i tapiar-les, es dedicaren a fer polítiques de rehabilitació per a cases destinades a lloguer, per una banda aconseguiríem reduir l'enorme xifra d'atur que patim a la nostra ciutat per les polítiques fallides del PP valencià i per una altra, posar en el mercat de lloguer un conjunt de cases de forma que foren més accessibles per a la població.

Per últim, AUMSA també destinarà quasi 3 milions d'euros en el nou Pont de Fusta. Aquest pont costarà prop de 12 milions d'euros. Per a Joan Ribó, ¿de veres era necessari fer aquest nou pont quan a 300 metres més avall hi ha un pont com el del Real i 400 metres més amunt hi ha el Pont de les Arts, absolutament infrautilitzat pels vehicles? Per tots estos motius, hem votat (diu) en contra al projecte de pressupostos d'AUMSA per a 2012.


No hay comentarios:

Publicar un comentario