sábado, 5 de noviembre de 2011

25 aniversario del Parque Nacional de la Albufera

Con motivo del 25 aniversario del Parque Nacional de la Albufera, Acció Ecologista Agró nos ha informado de las actividades abiertas a todo el mundo, que va a organizar.

Acció Ecologista-Agró participa en actividades centradas en el Tancat de la Pipa, una zona de reserva de nueva creación de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer que está bajo custodia d'AE-Agró y SEO/BirdLife que este año celebra su segundo aniversario. En concreto nos indica lo siguiente



- El Capvespre de la Pipa: El Tancat de la Pipa obrirà el proper dijous 10 de novembre per la vesprada, de 17:00 a 19:30 hores, per a contemplar el meravellós capvespre de l'Albufera des del Motor de la Pipa. Esta activitat està dirigida a qualsevol persona que vulga disfrutar de la màgica llum del Parc Natural a boqueta nit.

- Els secrets de l'Albufera i del Port de Catarroja: El proper dissabte 12 de novembre, Acció Ecologista-Agró, SEO/BirdLife, Casa Sulema, L'Albuferenc, la Comunitat de Pescadors de Catarroja, el club de Vela Llatina Els peixcadors i els Barquers de Catarroja et conviden a descobrir els secrets que amaga l'Albufera en un matí ple d'activitats. La jornada arrancarà amb una visita guiada al Port de Catarroja per a conéixer les seues arts tradicionals, com per exemple la dels calafaters, els constructors de barques, i descobrir els secrets que amaga el Museu de Casa Sulema. Després, des de la seu del club de Vela Llatina Els Peixcadors, iniciarem un recorregut amb barca pels canals de l'Albufera fins al Tancat de la Pipa, on AE-Agró i SEO/BirdLife organitzaran una sèrie d'activitats per a tota la família. Finalment, la jornada conclourà amb una visita al llac de l'Albufera.

T'esperem per a descobrir els secrets de l'Albufera de València i celebrar amb nosaltres el segon aniversari del Tancat de la Pipa!!!
Per a més informació, podeu contactar amb els nostres companys del Tancat de la Pipa:608 746 865 - 608 746 593.

No hay comentarios:

Publicar un comentario