lunes, 16 de febrero de 2015

Avuí taula redona "El Parc Natural de l’Albufera: Interessos en conflicte?

La Reial Societat Econòmica d’Amics del País Valencià (RSEAPV) i Acció Ecologista-Agró, amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Biòlegs de València i la Fundació Ambiental FUNDEM, et conviden a una nova sessió de l’Aula Cavanilles.

Concretament a la taula redona "El Parc Natural de l’Albufera: Interessos en conflicte?", que tindrà lloc el pròxim dilluns, 16 de febrer, a partir de les 19:00 hores al Saló d’Actes del Conservatori de Música Professional de València (Plaça Sant Esteve, NÚM. 3).

Esta cita té com a objectiu debatre sobre el Pla Rector d’Ús i Gestió del Parc Natural de l’Albufera de València. L’acte comptarà amb la participació de Salomé Pradas Ten, Directora General de Medi Natural (Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient); José Pascual Fortea, agricultor, President de la Comunitat de Regants de Sueca i Secretari de la Junta de Desaigües de l’Albufera; Víctor Navarro Matheu, biòleg, membre de la Comissió de Territori d’AE-Agró i vocal de la nostra organització en la Junta Rectora del Parc Natural de l’Albufera; I Julio José López Ruiz, Doctor en Dret i assessor jurídic d’APEPNA (Associació de Propietaris i Empresaris del Parc Natural de l’Albufera).

No hay comentarios:

Publicar un comentario